Keukenhof 2022

Bianca van de Wetering

03-05-2022

 24 MRT – 15 MEI 2022

Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bloemen en bloeiende planten zien. In het Willem-Alexander paviljoen is 8 weken lang een verscheidenheid aan kleurrijke bloemen en planten te zien. De basis van de shows wordt gevormd door 500 soorten tulpen in volle grond gelijk vanaf het begin van het seizoen. Daarnaast zal er een grote diversiteit van bloemen en planten te zien zijn waaronder snijtulpen, amaryllissen, diverse potplanten, bol-op-pot. Het seizoen wordt afgesloten met een indrukwekkende lelieshow.

Onze potlelies worden ook gepresenteerd. Tijdens de doorlopende presentatie in het Willem-Alexander paviljoen worden diverse rassen van Lily Looks gepresenteerd in de presentatie van Lilium Plants. Lilium Plants is het initiatief van Wetering Potlilium en Van Schie potlelies met als doel de krachten te bundelen om gezamenlijk marketing- en communicatie activiteiten op te zetten om zo de ‘Potlelie’ onder de aandacht te brengen bij de consument die nog niet bekend is met het product of juist geïnspireerd en geïnformeerd wil worden over de Potlelie. #liliumplants

De potlelies zijn naast de presentatie in het Willem-Alexander paviljoen te vinden door de hele Keukenhof. Heeft u ze al gespot?