Genomineerd voor de Glazen Tulp Award

Bianca van de Wetering

01-10-2021

Stem nu voor de 2e stemronde Glazen Tulp Award 2021-2022!

Wat je met passie kweekt, zet je met zorg in de markt. Dat geldt zeker voor de introductie van Noviteiten en concepten. Zij verdienen extra aandacht. Daarom worden deze producten in de schijnwerpers gezet met de Glazen Tulp verkiezing. De Glazen Tulp wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste marktintroductie in vijf categorieën.  

Uw stem telt! Tot en met 17 oktober kunt u online uw stem uitbrengen op de opvallendste marktintroducties.

Stem op onze Summer Sky of Summer Scarlet in de categorie ‘Kamerplant bloeiend’! Deze twee potlelies behoren tot onze volledig nieuwe serie LA op pot, de Summer Serie van ons eigen merk Lily Looks. De Summer serie bestaat uit natuurlijk korte Longiflorum Asiatic rassen die speciaal voor de potplantencultuur zijn ontwikkeld en getest. De grote lichtzoet geurende en naar boven gerichte bloemen creëren een exclusief geheel. De planten zijn mooi vol en groen blijvend. De Summer Serie dankt zijn naam aan de eigenschap om zomerhitte goed te kunnen weerstaan. De rassen uit de Summer Serie zijn intensief getest in de warmere klimaten. 

De noviteiten met de meeste stemmen uit ronde 1 en 2 zullen te zien zijn op het Noviteitenplein tijdens de Trade Fair Aalsmeer van 3 t/m 5 november 2021. Daarna bepaalt de vakjury welke noviteiten doorgaan naar de finale. 

STEM NU! Klik hier voor het Nederlandse stemformulier.