Trade Fair Aalsmeer stand 49.14

Bianca van de Wetering

06-10-2021

Na een jaar zonder live-evenementen kunnen we van 3 t/m 5 november weer de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer bezoeken. De Trade Fair Aalsmeer wordt al jaren ervaren als een netwerk- en inspiratie event op het gebied van sierteelt waar je bij moet zijn. Het evenement biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, bij te praten en zaken te doen.

De beurs telt ruim 600 stands met de nieuwste trends in bloemen en planten.

U kunt Wetering Potlilium vinden in stand 49.14

Iedereen die de beurs betreedt, wordt wel gevraagd zich vooraf te registeren (is verplicht) en de verwachte aankomsttijd aan te geven! Op deze manier kan de organisatie de bezoekerscapaciteit handhaven en toestroom spreiden.

Voor toegang tot de beursvloer gelden de volgende voorwaarden:

  • Verplichte voorregistratie
  • Verplicht coronatoegangsbewijs
  • Geldig identiteitsbewijs

Niet gevaccineerd of herstelbewijs?

Dan moet u een negatief testresultaat laten zien dat maximaal 24 uur van tevoren is afgenomen. U kunt een afspraak maken in de buurt van uw woonplaats (binnen 1 uur uitslag), maar u kunt zich ook laten testen op locatie van de beurs in Aalsmeer (binnen 15 minuten uitslag).

De voorwaarden omtrent het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand zijn op dit moment losgelaten door de Rijksoverheid. Een ieder wordt wel geadviseerd om elkaar wel de ruimte te geven. In geval van klachten wordt u verzocht de beurs niet te bezoeken.

Bekijk de meest gestelde vragen over onder andere de CoronaCheckApp, vooraf registreren en testen voor toegang.

Openingstijden
3+4 november : 9-17 u
5 november : 9-15 u